Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ


Ξεκίνησε εδώ και 20 ημέρες το έργο κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Νέας Περάμου από την εταιρεία "ΕΚΤΕΡ". Μετά από απόφαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου παραχωρήθηκε χώρος για την εγκατάσταση του εργοταξίου της εταιρίας παράπλευρα του ρέματος Γιώργη.
Εργοτάξιο

Εργοτάξιο










Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ενέκρινε το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του έργου με συμβατικής διάρκεια του έργου 18 μήνες. Επίσης ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των προδιαγραφών των υλικών και του εξοπλισμού και ήδη οι πρώτες σωλήνες πολυαιθυλενίου θα παραδοθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Ο εργολάβος έχει προχωρήσει ήδη σε τοπογράφηση όλων των περιοχών διέλευσης των σωληνώσεων και έχει ξεκινήσει 25 δοκιμαστικές εκσκαφές για τον καθορισμό της όδευσης των κεντρικών αγωγών. Βασικός στόχος για το 2012 είναι να ολοκληρωθεί το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων από τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων έως την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου (συνολικό μήκος σωληνώσεων 1600 μ).
Για τη πορεία εκτέλεσης του έργου η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου θα ενημερώνει συνεχώς τους κατοίκους της Νέας Περάμου.  
Δοκιμαστική εκσκαφή
Δοκιμαστική εκσκαφή








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου